Gölün Dibindeki Ev - Josh Malerman | KİTAP YORUMU

by - Nisan 27, 2017


Gölün Dibindeki Ev | KİTAP YORUMU


İkisi de on yedi yaşındaydı. İkisi de korkuyordu. İkisi de evet diyordu.

Mükemmel bir ilk randevuydu: üzerinde kanoyla kürek çekilen göller, sandviçler ve soğuk içecekler... Ama Amelia ve James aniden suyun altında yaşamlarını sonsuza dek değiştiren bir şey keşfettiler. İki katlı. Bir bahçeli. Ve ön kapısı da açık. Gölün dibinde bir ev. Amelia ve James için tek bir kural var: Evle ilgili soru sormak yok. Peki böylesine muhteşem bir yerin, belli bir bedelinin olmaması mümkün mü?

İkili dalgaların altında parıldayan evde vakit geçirirken gerçekler de ortaya çıkmaya başlıyor:

Bir Evin Boş Olması, Orada Kimse Olmadığı Anlamına Mı Geliyor?

Josh Josh Josh! Okurken gerim gerim gerildiğim bir kitap daha yazan, canım yazar Josh!
İyi ki o olumsuz yorumlara aldırış etmeyip okumuşum! Baştan söyleyeyim, merak ediyorsanız ve sırf o yorumlar için almaktan vazgeçtiyseniz çok büyük bir hata etmişsiniz demektir. Alın okuyun ve sevip sevmeyeceğinize siz karar verin.

Kafes ile karşılaştırarak okumak o kadar yanlış ki, Kafes bu kitaba göre daha kapsamlı yazılırken Gölün Dibindeki Ev sadece gölün dibindeki bir evi kapsıyor. Okuyacaksanız lütfen karşılaştırmayın.
Kitap, ilk randevularını kararlaştıran bir çift ile başlıyor. James, ilk randevu için biraz farklı bir mekan seçip Amelia'ya gölde gezintiye çıkmayı öneriyor. Amelia da böyle bir teklifi daha önce duymamış olmanın şaşkınlığı ile teklifi kabul ediyor. James ve Amelia gölde gezerken başka göller keşfediyorlar ve keşfettikleri bir gölde garip bir şey ile karşılaşıyorlar; gölün dibindeki ev. İkisi de yaşlarının getirmiş olduğu merak duygusu ile göle dalıp eve bakıyorlar. Dayalı döşeli bir ev ile karşılaşan çift, bundan sonra ev ile aralarında bağ oluşuyor.

Evde olan şeyler beni fazlasıyla gerdi. Gerilim sevenlere tavsiye edeceğim bir kitap oldu Gölün Dibindeki Ev <3

Adı: Gölün Dibindeki Ev
Orijinal Adı: A House at the Bottom of a Lake
Yazarı: Josh Malerman
Yayınevi: İthaki Yayınları
Çevirmeni: Aslı Dağlı
Sayfa Sayısı: 184
Goodreads Puanı: 3.44
Format: İnce Kapak
Puanım:

Beğenebileceğin Gönderiler

0 yorum

Abone Ol: